Няколко съвети как ефективно да се обличат мъжете

Купуването на първокачетвени и стилни дрехи за мъже е в състояние да бъде истинско предизвикателство за повечето момчета.

Тук сме изготвили подробно ръководство – изготвено от специалисти и мъже, което ще спомогне по различни варианта – точно как да намерете мъжки дрехи, като те няма реално да ви накарат да изглеждате облечени небрежно, да изглеждате стилни и да се добре облечени с високо качествено стилно облекло за добър бюджет .
Дамите доказано са по-добри в в това да избират дрехи, ето защо момчета, слушайте! Ето ДЕСЕТ полезни правила за купуване на мъжки дрехи:
1.Прегледайте сайтовете за дрехи за мъже
Първата крачка, ако наистина не сте в света дрехи, е да се абонирате или да се сдобиете по съвсем друг вариант няколко различни каталога за мъжки дрехи. Тази стъпка е най-правилния вариант да разберете точно какви мъжки дрехи се използват коректно и с какви мъжки дрехи ще изглеждате небрежно. Регистрирайте в онлайн магазини и всеки друг каталог, който продава дрехи, като https://www.mexess.bg/collections/mujki-pantaloni

 1. Пазарувайте с ум
  Ако намерите нещо, която ви харесва и ви пасва идеално, закупете два броя, добре е в различни нюанси ( уеб сайтове за онлайн пазаруване могат ефективно да са ви ползотворни, за да спестите финанси). Ако харесате дрехи в даден магазин или каталог, регистрирайте за месечният абонамент с имейли, понеже именно там се обявяват повечето дрехи. Дрехите цветово неотрални обикновено са по-безопасен залог от цветните и ще бъдат повече време в гардероба ви; цветните дънки почти никога не са добра идея и е много трудно да се съчетаят.
 2. Винаги ккупувайте мъъжки дрехи, които пасват
  Много лесно е да осъзнаете, кога дрехите са твърде тесни. Не е необходимо бързо да влизате във фитнес залата, за да изглеждате по-вталени в тях. Важното е да запомните, че тялото ви ще има такъв обем, като вида на дрехите ви. В случай, че размера на дрехите ви с два нимера по-по-широки, всъщност ще изглеждате с два размера по-едри. Нито един не иска това. Всеки един, дори по-широки момчета, изглеждат сто пъти по-хубави с правилен номер мъжки дрехи. Ризите наистина трябва да са по тялото, като не са по-широки на едно и много тесни на друго място, и най-вече трябва да са правилни на самите рамене.
 3. Изберете цветове, които харесвате
  Не наблягайте на това дали даден цвят приляга добре на вас. Повечето нюансите изглеждат добре на всеки, ако са избрани правилно. Не взимайте розов цвят или нюанс от лилаво, ако случайно това казват дизайнерите – безсъмнение те са красиви багри, но са много неудобни, трудно се съчетават. За значително по-лесно комбиниране, ако наистина реално е важно за вас, просто подберете 2-3 цвята и закупете всичките си облекла в именно тези нюанси.
 4. Никога не се обличайте в тъмно черно
  Безсъмнение този цвят не ви прави по слаб. Просто те кара да изглеждаш точно така, сякаш не си облякъл други дрехи. Ако наистина облечете черна риза, е забранено да облечете черни дънки. Ако наистина мислите, че изглеждате по-добре така, грешите. Всъщност, не надявайте нито дори една блуза и дънки в еднакви нюанси.
 5. Не забравяйте коланчетата и хубавите обувки.
  Не слагайте кафяв колан с черни маратонки или точно обратното. Мъжете не бива да носят много аксесоари, уверете се, че именно тези, които носите, изглеждат добре. (И да, коланът е аксесоар, дори и да разполага с функция.) Почти всеки господин е препоръчително да има добър плосък черен кожен колан и комплект от хубави тъмни кожени обувки.
  В крайна сметка, ето полезно обобщение на абсолютно всичко, от което се нуждаете:
  Дънки – най-добре средни или по-тъмни цветове, без разкъсване или избелване, моля! Не прекалено торбести и с липса на допълнителни джобове.
  По-къси гащи и шорти за всекидневни дни.
  Ризки с много копчета – за предпочитане е светлото, може да се комбинират с дънки.